luni, 7 decembrie 2015

World Vision Romania va invita la "Targul de la sat"


"Targul de la sat"
Artizani priceputi din Iasi, Vaslui, Cluj, Bistrita, Valcea, Dolj, Ialomita si Constanta va asteapta la "Targul de la sat" desfasurat intre 4 - 5 decembrie 2015, intre orele 10:00 - 22:00, la parterul mall-ului PROMENADA.
Vor fi expuse decoratiuni de Craciun lucrate manual, bijuterii si podoabe, camasi populare traditionale, traiste si genti mestesugite, covoare si carpete tesute la razboi.
Prin cumpararea obiectelelor din „Targul de la sat” sprijiniti familiile din mediul rural sa-si dezvolte o mica afacere cu artizanat si, astfel, sa nu mai depinda de traiul din agricultura sau sa fie nevoite sa emigreze pentru a-si face un rost.
„Targul de la sat” este organizat de Fundatia World Vision Romania ca parte a proiectului MADE IN RURAL care urmareste dezvoltarea economica a satelor romanesti prin revitalizarea mestesugurilor si stimularea antreprenoriatului.
Prin proiectul MADE IN RURAL au fost deschise 18 ateliere de creatie si mestesuguri in toate regiunile tarii si peste doua mii de oameni ajutati au fost sa invete noi meserii, sa se angajeze sau sa-si inceapa o mica afacere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu